...

Kik vagyunk? Mit szeretnénk?

Cégünk 2010-ben kezdte működését egyéni vállalkozásban 2013 óta Kft. cégformában tevékenykedünk Győrben és más városokban. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú. A cég mindig a partnerek elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. A cégen belül jelentős szerep jut a szolgáltatási üzletágnak, ami az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. Fejlődése a megfelelő humán erőforrás és a folyamatos technológiai fejlesztések alkalmazásának köszönhető. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést.

Pintér Norbert (Ügyvezető, tulajdonos)
Pintér Norbert (Ügyvezető, tulajdonos)

A legnagyobb különbség, hogy mi mindannyian voltunk és részben vagyunk is a "másik", vagyis a fogyasztói oldalon. Nem egy általunk jónak kikiáltott megoldáshoz kívánjuk Önöket igazítani, hanem Önökhöz a lehetőséghez képest a legjobb megoldást.
Nem célunk, hogy egyszeri, nagy összegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szeretnénk elérni, hogy az Önök igényeinek megismerésén keresztül sokáig segítsük Önöket.
Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, hiszen csak ebből származhat az a bizalom tartós együttműködés záloga.


  • Jogosan merülhet fel a kérdés: Miben különbözünk attól a több tucat másik cégtől, akik hasonló tevékenységet végeznek?
Időpontok betartásával kezdjük el a munkánkat, a  lehető legkisebb piszkot magunk után hagyva, folyamatos kapcsolattartásban.

Cégünk további szegmensei

www.elmenyparti.hu                                                                                                              www.takaritasgyor.hu

Professzionális eszközállomány

Számunkra az egyik legmegbízhatóbb márkát használjuk

"Köszönöm nekik, hogy habár a kapitány sokat bénázik, a hajót nem engedik elsüllyedni!"